Onze klanten 2019-01-03T16:51:02+02:00

Onze klanten

Koelman Pensioenadvies werkt voor klanten uit verschillende branches. Hieronder ziet u een overzicht van een aantal klanten die gedurende langere tijd naar tevredenheid gebruikmaken van onze diensten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

klant3

klant1

klant4

klant8

Bart Hoex (manager P&O bij Berenschot) 
“Berenschot heeft recent de pensioenregelingen voor het personeel bij een verzekeringsmaatschappij ondergebracht. Daarnaast loop het traject om het ondernemingspensioenfonds te liquideren. Complexe trajecten, waarbij we erg blij zijn met de professionele advisering en ondersteuning door Koelman Pensioenadvies.”

klant2

klant6

klant7

klant5

Rebecca Munoz (HR Business Partner Benelux bij Greif)
“Greif maakt al bijna dertien jaar gebruik van de diensten van Koelman Pensioenadvies. Dat betekent meerdere aanpassingen van de pensioenregeling aan de nieuwe wet- en regelgeving, verschillende pensioenharmonisatietrajecten en ontelbare kopjes koffie tijdens de uitleg aan medewerkers die met pensioen gingen. Wij zijn erg tevreden over Rob Koelman als betrokken pensioenadviseur voor deze belangrijke en complexe arbeidsvoorwaarde!”

Sinds 1 juli 2019 heeft Koelman Pensioenadvies de activiteiten beëindigd. De advieswerkzaamheden zijn overgenomen door de heer Eric Zuidberg van Standaert De Gier en Zuidberg, te bereiken via https://www.sdgz.nl.